Incoming showdown observed, the third courthouse attack is at the scene.
The (showdown) dual is set at 15 August 09.15 hour in the morning. 

 

  Homepage         Disclaimer to these pages      Part XXII        Part XXIII        Index to birth of Kweb

 

  
Back to Part 23

 

Posted 30 July 2003

This is just a short letter around a detail that right now gets the time this detail deserves. Sorry to all foreign readers, it is in the Dutch writing.
For some strange reasons my printer is not working and that is the plain and bold reason that I publish this letter into these writings before delivering this to the opponent in question. Two hundred, two hundred is the wish I have, this government simply has no excuse anymore. Too much time went bye & too stupid was their behavior time in time out. Give this government the reality they are in, and as always do this at the moment you receive 'the signal'.

Don't worry about time, the signal is broad enough.

 

This is the letter I might bring to these people in person:

Aan: De politierechter & OVJ te Groningen.

Van: R. Venema, Bedumerstraat 33, 9716 BB Groningen.

 

Groningen, 29 juli 2003.

 

Onderwerp: Korte reactie op uw uitnodiging voor een zitting op 15 augustus 2003 om 09.15 uur inzake de parketnummers 18.051404-02 / 18.051562-02 / 18.070574-02.

 

 

 

Beste mensen,

Zes a zever, ja zoiets moet het zijn. Het gemiddelde is ongeveer zes a zeven, zes a zeven per dag. Doden dus, mensen die vroeger nog niet dood waren maar nu wel en allemaal netjes samengebonden en gebundeld binnen het vreemde gedachtengoed van 'het verhaal'.

Maar ik voel het alweer, ja ik voel het alweer. U heeft nu vast weer zo'n klein en smalend lachje om uw mond. Ja vast, ik kan het haast niet geloven dat u niet moet lachen om dit. Mensen vinden dat vaak leuk als ik zulke dingen zeg, persoonlijk denk ik wel eens van 'het is toch wel een beetje veel' maar blijkbaar vinden anderen dat leuk.

Er zijn daarentegen ook mensen die heel serieus proberen van 'cognitieve functie stoornis' ja ik heb ze zelfs horen zeggen 'zo'n soort waan kan wel zes maanden duren'. Wel zes maanden, nou ja ik heb het nu al 22 maanden en volgens mijn eigen bescheiden mening ben ik inderdaad wel knettergek maar sta ik toch niet echt helemaal buiten alle realiteiten.

Daarom heb ik besloten om het relatief eenvoudig voor u te maken, ik smijt er gewoon 200 extra in. Ja gewoon 200 extra doden en dit keer ga ik voor de eerste keer proberen om dit daadwerkelijk binnen Nederland te laten plaatsvinden.

Maar om uw arrestatie driften wat te beteugelen kan ik u ook mededelen dat het bovengenoemde gemiddelde zonder mij waarschijnlijk veel hoger had gelegen, bijv 10 of 12 doden door internationaal terrorisme per dag. En daarom sta ik volgens mijn eigen bescheiden mening nu een paar duizend lijken 'in de plus'. En van deze 'in de plus' haal ik nu gewoon 200 af, gewoon om u een lesje te leren. Het lesje dat u nodig heeft, een lesje waar deze staat al ongeveer zo'n 20 maanden om vraagt.

Eindelijk eindelijk, de 'showdown zaak' is er. De datum en de tijd zijn al 'naar buiten' evenals het showdown karakter van het geheel. Mag ik de vrijheid nemen om op dit moment op te merken dat ik al eerder aan de OVJ schriftelijk kenbaar heb gemaakt dat ik, drs. R. Venema, de centrale figuur ben in dat wat heet de War on Terror.

Ik heb mijn visie op deze War on Terror zo goed mogelijk duidelijk proberen te maken aan het OM en aan de OVJ, volgens mijn bescheiden mening is hier niet adequaat op gereageerd. En hier is meer over te zeggen; als er daadwerkelijk 200 Nederlandse slachtoffers vallen dan lijkt het mij redelijk dat het Groninger OM hierin meer verantwoordelijk zal dragen dan ik doe. Het is maar dat ik even van tevoren graag wil mededelen hoe ik tegen deze materie aankijk.

Laat ik deze brief niet te lang maken, maar ik wil nog wel even toelichten van waarom 200? Dat zult u zich toch afvragen hoop ik? Waarom 200?

Nou, lang geleden vloog er een vliegtuig in één of ander Milanees gebouw. Netjes zes uur nadat ik 'asked for stuff'. Misschien snapte u dat toen niet helemaal goed, maar in wezen was dat een 'straf' voor het OM (en de reclassering).

Ik was allang tevreden maar daaroverheen kwam nog een keer die Erfurt shootout, samen ongeveer 20 doden.

Maar 'geen contact' met de overheid, dus ik doe alles nog maar een keer. In uw kringen staat dit bekend als 'Zwarte Woensdag' (voor mij natuurlijk Witte Woensdag). Dit keer maar 2 doden (opmerking, er waren in totaal 3 'strikes' dat hadden er ook best 6 of 7 kunnen zijn...). Ik was zo blij dat er maar zo weinig doden waren, nu dacht ik echt van 'nu zullen ze het snappen en nu zullen ze het onderzoeken'.

Helaas, alleen het standaard domme en laffe gedrag is door mij geobserveerd. Bijv die OVJ die de zaak deed van die Leeuwarder gevangenen bewaardster die verrot is geslagen met een stuk gereedschap; Heeft deze domme en laffe OVJ ooit onderzocht of de dader hiervoor opdracht heeft gekregen van buitenaf? Ja of nee?

En is er ooit onderzocht of er meer van dit soort opdrachten zijn gegeven (maar niet uitgevoerd)? Ja of nee?

Dit is de reden dat ik ditmaal voor '200 kies', als 20 niet helpt en als 2 niet helpt dan moet ik toch wat meer 'wijsheid' van stal halen? Einde van deze 'persoonlijke noot' brief. Met vriendelijke groeten en misschien tot 15 augustus 2003 om 09.15 uur...

 

 

 

 

Reinko Venema.

 

  

 

 

 

Back to Part 23

 

 
 

End of extra text.

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________

  Homepage         Disclaimer to these pages        Part XXII      Part XXIII        Index to birth of Kweb